Forside Profil Kalender Betingelser Foto og video
 
 

Del resan på Facebook  
Upplev turen genom bilderna.


Florida runt & Daytona Bikeweek 2019 inkl. Daytona bike week uden merpris.. (Spar kr. 6000 på din tur)
     
Mc rejse Florida rundt med Daytona Bikeweek 2020 inkl Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
MC-resa till Florida med Daytona Bike week 2021 - Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
 
   

Florida runt – med Daytona Bikeweek

Få två dagar extra och bikerfest i Daytona Bikeweek...
Det typiska aprilvädret i Sverige är som bekant ”no good”. Det typiska aprilvädret i Florida är däremot nästan alltid ”very good”, så om du föredrar ca 25° C, vill vi rekommendera att du följer med på denna spännande MC-resa till Florida.
På din nyförvärvade Harley kommer du att uppleva The sunshine State’s soldränkta kuster och spännande sevärdheter, t e x Daytona Beach, Kennedy Space Center, Everglades och Key West, som välkomnar oss med karibisk stämning och folkmusik. Vi ankommer efter en fantastisk körturOverseas Highway, som går från Key Largo till Key West. Du färdas på en av de vackraste och mest imponerande vägsträckorna i världen. I allt endast 2000 km med inte mindre än 42 broar, där den längsta är hela 11 kilometer lång.

Florida är hemorten för världens mest imponerande nöjesparker med Disney World, Island of Adventures och Universal Studios i spetsen, och vi börjar vårt äventyr i Orlando, som är centrum för alla härligheterna. Du har också möjlighet för att få helt speciella upplevelser. Kanske är du pigg på ”runt om Key West” på vattenskoter? Eller du kanske vill simma med delfiner, mata jättefiskar eller pelikaner?
Årets nyhet är, att du fär ett par dagar och delta i bikerfest i Daytona Bike Week
Följ med till fantastiska Florida. Med MCUSA får du upplevelser utöver det vanliga på Sveriges bästa guidade motorcykeltur i USA!

 
 
Turen går till världens största mc-träff Daytona Bike Week. Bikefest USA
 
Dag 1

Så är det ”goodbye” Sverige och ”hello” America! Vi tar emot dig och ditt resesällskapOrlando flygplats och ordnar med transport till hotellet. Vi har inte planerat några aktiviteter på ankomstdagen. Med en tidsskillnad på 6 timmar är det nog skönt att få komma tillrätta och kanske koppla av vid poolen.

Dag 2

Good morning, America! Efter frukosten håller vi informationsmöte, där du får alla praktiska upplysningar samt har möjlighet för att ställa frågor. Resten av dagen deltar i USA´s bikerfest i Daytona- Upplev de vildaste motorcyklarna, de märkligaste bikertyperna, och de mysigaste små specialbutikerna. Och så är det naturligtvis massor av livemusik och allt som hör till en äkta bikerfest. Läs mer om Daytona Bikeweek - Bikefest här

American bikemeet Daytona Bikeweek
 
universal studios
Dag 3 (oplevelsesdag Orlando)

Vi tar en tur till de världskända nöjesparkerna, Universal Studios och Island of Adventures. De två parkerna på dagens program, är utöver att vara två av Orlandos mest kända nöjesparker också på topp sju över världens mest eftertraktade nöjesparker. Se framemot en fantastisk dag med massor av upplevelser.

 
 
Dag 4

I Sverige är det en vanlig dag i april. Här i Orlando är det däremot ”Stora Harley Dagen”, dagen då du får hämta din kommande resekamrat.
Första stop för dagen är Daytona Bikeweek, där vi ska besöka ett sant biker-indköps-mekka, där finns Floridas största Harley Davidson butik tillsammans med mycket annat.

Vi ska också en tripp till själva Daytona Beach och bl. a.. se den berömda piren. Det kommer också att finnas tid till en tur på mainstreet, där du kommer att finna många trevliga bikershops och intilliggande barer. Vi övernattar söder om Daytona, och vårt hotell ligger precis ute vid Atlanten.

Utlämning av nya Harley Davidson motorcyklar. Vi kör till Daytona Bike Week
 
 
På mc till Kennedy Spacecenter längs Atlanten vidare till Palm Beach
Dag 5

Dagens första stop är det fantastiska Kennedy Spacecenter, där vi ska på en spännande sightseeing. Bl. a.. ska vi se några före detta rymdskyttlar liksom gamla Apollo raketer. I en simulator kan du testa, om du är kapabel att landa en rymdskyttel. Vi kan lova att det inte är lätt. Allt i allt en toppen upplevelse, som tar ca 4-5 timmar.

Vi fortsätter turen söderut längs Atlantkusten och övernattar norr om Palm Beach. 
 
Dag 6

Vi kör på små vägar längs Atlanten och njuter av många vackra vyer. Efter att ha passerat genom West Palm Beach och Fort Lauderdale med de många miljonärsvillorna, anländer vi till berömda Miami Beach. Här kör vi längs kusten utmed Ocean Drive, med dess många pastellfärgade art deco hus och hotell.

vernattning söder om Miami.

 
 
MC turen fortsätter mot West Palm Beach, Fort Lauderdale på väg till Miami Beach.
 
 
På motorcykel till USA´s sydligaste punkt, Key West via overseas highway
Dag 7

Vi har en underbar dag framför oss med USA´s sydligaste punkt, Key West, som mål. Vi ankommer efter en fantastisk körtur utmed Overseas Highway, som går från Key Largo till Key West. Som allt är det 200 km kilometer med inte färre än 42 broar, där den längsta är hela 11 kilometer lång.

I Key West är stämningen lika avslappnad som i Karibien, och staden är en skön blandning av idylliska stränder och historiska monument. Det var här Ernest Hemingway och Tennessee Williams skrev flera av deras storslagna verk. Idag är det inrättat ett museum i Hemingways hus, och du kan också besöka hans favoritbar, Sloppy Joe’s. Övernattning Key West


 
 
Dag 8 (oplevelsesdag Key West)

Koppla av och njut! Staden, stranden och vattnet! Om man känner för det, arrangerar vi en vattenskotersafari runt Key West via den Mexikanska Golfen och Atlanten. Det är en fantastiskt trevlig tur, som vi varmt rekommenderar. Det finns badmöjligheter under turen. 

Övernattning Key West


Jetski safari och karibisk stämning Key West
 
 
Over seas Highway, det vackra Florida keys , pelikaner och delfiner
Dag 9

Vi lämnar Key West, och kör åter utmed Overseas Highway över den vackra Keys. Denne gång gör vi stop efter vägen, där vi har möjlighet för att se delfiner. Har du lust att simma med dessa intelligenta djur, ska biljetten beställas i förväg.

Övernattning söder om Miami.


 
 
Dag 10

Vi fortsätter in i Everglades National Park, som har en helt speciell natur och ett fantastiskt djurliv. Tex är området det enda stället i USA, där det lever både krokodiler och alligatorer. Vi ska på tur ut i sumpmarken med airboat, så håll i hatten och glasögonen. Du kan vara relativt säker på att möta alligatorer på nära håll.

körsträckan genom Everglades kan du också ha turen att se uttrar, sjölejon, sköldpaddor, tvättbjörnar och kanske – om du verkligen har tur – den sällsynta Florida-pantern.

Vi övernattar i Naples utmed den Mexikanska Golfen. Staden är en av USA’s rikaste och har den näst högsta förekomsten av miljonärer i procent av invånarantalet.

 
På Mc och Airboat genom Everglades och Floridas alligator berikade sumpmark
 
 
Vackra Naples, Cape corel och den Mexicanska golfen
Dag 11

Nej, det är inte Venedig. Det är heller inte Amsterdam eller Hamburg. Det är nämligen Cape Coral, som med sina 640 km kanaler är den stad i världen, som har det längsta kanalsystemet. Och det är intill staden Cape Coral, som är dagens första mål.
I stort sett alla husen ligger intill vatten och med 355 solskensdagar om året är staden särskilt eftertraktad.

Efter frukost sätter vi kurs mot Orlando, där vi övernattar.


 
 
Dag 12
Tack och farväl för denna gång. Det är tid att packa och göra klart för hemresan, hem till vardagen,
 
Tillbaka i Orlando efter en fantastisk MC tur Florida runt
 
 
Dag 13

Ankomst till Sverige
 
 
 
 

 

-Med reservation för ändringar i programmet/tiderna.
 

Med i priset är:

• Följe/servicebil
• Flygbiljetter
• Alla övernattningar i delat dubbelrum. Alla hotell är med pool.
• Hyra av motorcykel (Harley Davidson 1600cc utan tillägg)
• Fri kilometer
• MC försäkringen
• Fri kilometer
• Frukost på de flesta hotell
• Guider
• Transfer till och från flygplats i USA
• Betalning till en dansk reseförsäkring som heter Rejsegarantifond. Den täcker ev konkurs
   (Gäller även för svenska resenärer) Annars ombeds du att kontrollera dina försäkringar och sjukförsäkringar innan resan.
• Lån av hjälm (Om du inte föredrar att ha din egen med)
• Svensk resehandbok
• Flygplatsavgifter
 

Därför MC-USA:

Branschens högsta kundnöjdhet.
Stor säkerhet för genomförd resa. Vi har aldrig avbokat en tur.
Alltid fast och rättvist pris. Genomskådligt set-up och branschens bästa priser
Alltid testade och välorganiserade resor med rutinerade guider på mc/följebil.
Alltid fritt modellval utan tillägg. Gäller också 1600 cc Harley Davidson modeller.
Alltid de nyaste Harley Davidson modellerna. Maximalt ett år gamla.
Aldrig dolda avgifter, tillägg eller ”sista-minuten” prisjusteringar.

 

 

På turen kan man välja mellan olika Harleys

   
 
Copyright © MC USA - All rights reserved. Följ oss på: Facebook Hem | E-mail | Resor