Forside Profil Kalender Betingelser Foto og video
 

KUST TILL KUST - DEN ULTIMATA UPPLEVELSEN

USA på kors och tvärs. Genom nio stater på loppet av tre spännande veckor fullpackat med upplevelser. Upptäck gräddan av Florida, Alabama, Mississippi, Louisiana, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada och Kalifornien.  Från Atlanten till Stilla Havet och med badmöjlighet i Mexikanska Golfen.
Kust-till-kust resan är med sina ca 6 000 km vår längsta tur, och därför också den som bjuder på de mest varierande upplevelserna. Under tiden får du en god inblick i landet Amerika och dess storhet. Var dag bjuder på godbitar och handplockade upplevelser. Från Floridas hektiska nöjesparker till ändlösa landsvägssträckor och hisnande naturupplevelser av storhet och tystnad.
På körschemat står både storstad, öken, berg och prärie. Vi kör dessutom på den bästa av sträckorna när det gäller The Mother Road – Route 66 – och tar vägen förbi storslagna Grand Canyon - en närmast magisk upplevelse. Vill du sätta kronan på verket så tar du en helikoptertur över detta naturens mästerverk.
Du ska också få uppleva fantastiska New Orleans, El-Paso, San Antonio och sist men inte minst spelstaden Las Vegas och stjärnornas Los Angeles.

Come on! Vi lovar dig den ultimata ”once in a lifetime experience”!


till Kust Den ultimata resan 2020 Bedste pris Garanti
     
till Kust Den ultimata resan 2021 Bedste pris Garanti
     
 

ARIZONA - ROUTE 66

River deep. Mountains high” är en passande beskrivning på denna resa, där du kan se fram emot naturupplevelser i världsklass. Gläd dig till att få uppleva välbevarade ”vilda västern” och den vida prärien med indianreservat, där de mustanger du möter, inte är på fyra hjul, utan på fyra ben och som rör sig fritt i omgivningen.

I harmoniskt samspel med din Harley Davidson, färdas du genom några av de mest spännande områdena i USA. Vi besöker några av världens vackraste nationalparker, t ex Grand Canyon med sin storhet, skönhet och stillhet, något som verkligen gör intryck. Men du kan också se fram emot att besöka storslagna parker som Bryce Canyon, Archers National Park, Zion och Joshua Tree.

Vår tripp för oss genom fyra stater och bjuder också på Petrified Forest (den förstenade skogen), som är 250 miljoner gamla, förstenade trädstammar ligger spritt över hela öknen. Vi kör även genom Painted Desert – ett otroligt vackert ökenområde med pastellfärgade klippor.

Men det är inte bara naturupplevelser, för vi startar äventyret i Los Angeles, där vi bl. a. besöker Hollywood. Senare passerar vi även spelstaden Las Vegas. Som en extra krydda får du även den bästa biten avThe Mother Road”, legendariske Route 66.

Se framemot ett behagligt klimat, som är som gjort för mc. Turen är på ca 4 000 km, och vi kör på förhållandevis lugna vägar.

Route 66 & Arizona 2020 med bedste pris Garanti
     
Arizona -Sommer 2020 - Specialtur 15 dg. Las Vegas - Denver Colorado i sommerferien - MC tur USA...
     
Route 66 & Arizona 2021 med bedste pris Garanti
     
 

HIGHWAY 1 - KALIFORNIEN

Highway 1
Fantastiska naturupplevelser från Dödens Dal till Stilla havet. Storstäder och kurvor, kurvor, kurvor.

Highway 1 är en av de absolut vackraste och mest eftertraktade mc-vägar i världen. Det handlar om kurvor, kurvor och åter kurvor. På din Harley Davidson kan du se framemot upplevelser du inte kan få någon annanstans.
På vår motorcykeltur passerar vi bergspass på mer än 3 000 m över havet, och vi kör genom USA’s och vi kör genom USA’s lägsta tätort i Dödens Dal. På vår tur längs Stilla havet kommer vi in i Big Sur, som är en av de mest berömda tätorter längs Highway 1.
Vi har handplockat några attraktioner och destinationer som vi av erfarenhet vet verkligen sticker ut. Du kommer att uppleva spelstaden Las Vegas, och du får de vackraste och mest imponerande nationalparkerna.  Du kör över Golden Gate och upplever San Francisco, där du bl.a. kan besöka det beryktade fängelset Alcatraz, där bl.a. Old Scarface - alias Al Capone – ruskade galler.  Du får också möjlighet till att stifta bekantskap med Hearst Castle, som är en av USA's största sevärdheter. I ”danskbyn” Solvang kan du njuta av en portion original Danska äppelskivor, och sist på turen väntar Los Angeles med Hollywood, Universal Studios och Venice Beach.
Turen är ca 3 600 km lång och är lite mer krävande när det gäller körteknik än vad de övriga turerna i vårt program är. Vi är stolta av att vara bland de första i Sverige, som erbjuder en sådan resa i sin fulla längd.

MC rejsa Kalifornien / Highway 1 2020 Bedste pris Garanti
     
MC rejse Highway 1 & Kalifornia 2021 Bedste pris Garanti
     
 

FLORIDA RUNDT

Florida runt – NYHET:
Få två dagar extra och delta i USA’s största bikerfest
Det typiska aprilvädret i Sverige är som bekant ”no good”. Det typiska aprilvädret i Florida är däremot nästan alltid ”very good”, så om du föredrar ca 25° C, vill vi rekommendera att du följer med på denna spännande resa till Florida.
På din nyförvärvade Harley kommer du att uppleva The sunshine State’s soldränkta kuster och spännande sevärdheter, t e x Daytona Beach, Kennedy Space Center, Everglades och Key West. Vi ankommer efter en fantastisk körtur på Overseas Highway. Du färdas på en av de vackraste och mest imponerande vägsträckorna i världen. I allt endast 2000 km med inte mindre än 42 broar.

Florida är hemorten för världens mest imponerande nöjesparker med Disney World, Island of Adventures och Universal Studios i spetsen, och vi börjar vårt äventyr i Orlando, som är centrum för alla härligheterna. Du har också möjlighet för att få helt speciella upplevelser. Kanske är du pigg på ”runt om Key West” på vattenskoter?  Eller du kanske vill simma med delfiner, mata jättefiskar eller pelikaner?
Årets nyhet är, att du kan utöka turen med ett par dagar och delta i USA´s största bikerfest i den lilla staden Leesburg.
Följ med till fantastiska Florida. Med MC-USA får du upplevelser utöver det vanliga på Sveriges bästa guidade motorcykeltur i USA!


Mc rejse Florida rundt med Daytona Bikeweek 2020 inkl Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
MC-resa till Florida med Daytona Bike week 2021 - Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
 
Sturgis. USA’s mest prestigefyllda MC träff


Men också storslagna nationalparker, rikt djurliv och spännande storstäder
Vi börjar vår upptäcktsresa med tre dagar i staden Sturgis i South Dakota.
Efter några högljudda och fartfyllda dagar är det på sin plats med prakt, tystnad och högt i tak, så vi beger oss västerut mot USA: s största nationalpark, Yellow Stone. Men det är inte allt: på denna resa kommer vi att uppleva makalösa naturupplevelser som på löpande band.
Se fram emot Bad Lands National Park, Black Hills, Mt. Rushmore, Rocky Mountains och Zion National Park. Längs vägen kommer vi (nästan) säkert få se hjordar av bison och vilda mustanger, kanske en björn eller två.

Du kan känna historiens vingslag när vi besöker Little Big Horn, där general Custer led en historisk förlust mot indianhövdingen Crazy Horse och hans krigare.

I Las Vegas och Los Angeles är det fart och fläkt. Kanske är det en bra idé att köpa presenter att ta med hem från affärerna på Rodeo Drive, som i särklass är världens dyraste shoppinggata.


MC rejsa Rocky Mountains og Sturgis MC træf 2020 80th Anniversary
     
MC rejsa Rocky Mountains, Yellowstone & Sturgis 2021- med bedste pris Garanti
     
 
Sydstaterna - Musik, natur, historia och världens häftigaste mc-vägar.

Det kan inte bli bättre. Vi genomför en fantastisk resa genom några av USA´s allra vackraste områden och kryddar turen med världens mest attraktiva mc-vägar. Ovanpå det får du historia, kultur och musik av världsklass.

Vi kör genom sju stater, nämligen Louisiana, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Georgia och Florida. Vi upplever bl.a. New Orleans, Memphis och Nashville, så rent musikaliskt är det både jazz, rock och country & western på programmet.

Det är inte enbart musiken som lockar på vår Systatstur, utan även möjligheten för att få uppleva ett Amerika som bjuder på ett fantastiskt landskap, spännande cajun food och speciella highways, som gör körningen på motorcykel till en helt unik upplevelse. Till exempel kör vi på USA´s vackraste highway, The Blue Ridge Parkway samt ”Tail of the Dragon” och Great Smoky Mountains

…Detta kan du bara inte missa


Sydstaterna - Pris Garanti 2020
     
Sydstaterna - Pris Garanti 2021
     
 

På turen kan der vælges mellem Harleys

   

Nyhetsbrev

Den sista uppdateringen och informationer om våra resor direkt i din email .
Namn
Email
 

   
 
 
 
 
Copyright © MC USA - All rights reserved. Följ oss på: Facebook Hem | E-mail | Resor